Yrittäjien eläketurva -tilaisuudet (Suomen Yrittäjien, eläkeyhtiöiden ja Telan järjestämä kiertue)

Tervetuloa yrittäjien eläketurva -tilaisuuksiin!

Työeläkevakuuttajat Tela järjestää yhdessä Suomen Yrittäjien ja työeläkeyhtiöiden kanssa yrittäjien eläketurvaa käsittelevät tilaisuudet yhteensä viidellä paikkakunnalla touko-kesäkuun aikana. Kiertue päättyy 12.6. valtakunnalliseen webinaariin, joka on avoin kaikille yrittäjille ympäri Suomen. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille yrittäjille riippumatta siitä, onko yrittäjäjärjestön jäsen vai ei, missä on vakuutettuna tai onko yrittäjätoiminta niin pientä, ettei se edellytä YEL-vakuutusta.

Yrittäjän eläkelaki YEL päivittyi kuluvan vuoden alussa. Muutos on herättänyt yrittäjäkentässä paljon keskustelua ja kysymyksiä, osin myös väärinymmärryksiä. Mitä lain päivitys käytännössä tarkoitti yrittäjien kannalta? Ja mitä hyötyä YEL:stä ylipäätään on yrittäjälle? Näitä kysymyksiä tilaisuuksissa käsitellään. Puhujina on asiantuntijat työeläkeyhtiöistä, Suomen Yrittäjistä ja Telasta.

Ilmoittautumiset: https://www.tela.fi/2023/04/19/yrittajien-elaketurva-tilaisuudet-kiertavat-ympari-suomen/.

Tilaisuudet:

  • Oulu 9.5. klo 17–19
  • Seinäjoki 29.5. klo 17–19
  • Pori 30.5. klo 8–10
  • Jyväskylä 7.6. klo 8–10
  • Lahti 7.6. klo 17–19
  • Valtakunnallinen webinaari 12.6. klo 17–19

Tilaisuus näkyy mm. Telan somekanavissa ja viestiä voi jakaa sieltä eteenpäin: https://twitter.com/Tela_ry ja Instagramissa @tela_ry. Markkinointikuvat ohessa, toimitamme tarvittaessa muitakin kuvakokoja.

Kerron mielelläni lisää ja autan kaikissa kiertueeseen liittyvissä kysymyksissä!

Ystävällisin terveisin,

Jenni Heino, viestintäpäällikkö

Työeläkevakuuttajat Tela
Salomonkatu 17 B, 3. krs, 00100 Helsinki
Puh. 040 170 4656

Twitterissä @jennijheino