Webinaari: Uranet® -digipalveluiden kehittäjäpäivät 1.2.2021 klo 10-14

Uranet® on digialusta osaamisen tunnistamiseen ja kehittämiseen. Uranetissa valmennus muuttuu kaikkialla toimivaksi digipalveluksi, joita voivat olla esimerkiksi verkkokurssit, osaamiskartoitukset tai vaikkapa käyttöohjeet. Digipalvelut Uranetissa toimivat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, kiinaksi ja venäjäksi.

Uusi asia on ohjelmistojen ja teknologioiden maksuttomuus Uranetissa. Ainoa kustannus on transaktiokustannus käyttäjän lisäämisestä digipalveluun. Sen ansiosta toiminnan järjestäminen on helppoa. Yhteys käyttäjiin säilyy ja heidät on helppo tavoittaa myös tulevaisuudessa Uranetin avulla, koska digialusta on maksuton käyttää.

Toinen uusi asia on digipalveluiden ketjuttaminen B2B-toiminnon avulla. Uranet®-digipalveluiden kehittäjät voivat halutessaan jakaa kehittämiään digipalveluita valmennuskäyttöön toisille valmentajille yli organisaatiorajojen dynaamisten opetusympäristöjen avulla. Yksi tai useampi Uranet®-digipalvelu voi toimia vuodesta toiseen eri valmentajilla ja eri organisaatioissa dynaamisissa opetusympäristöissä. Jopa kokonaisia koulutusohjelmia voidaan siirtää paikasta toiseen muutamssa minuutissa tilaamalla sopivia digipalveluita Uranetissa.

Uranet® toimii myös yrityksissä ilman IT-investointeja. Aikaa ja rahaa ei kulu verkkovalmennusjärjestelmiin ja niiden käyttöönottoihin. Digipalveluiden avulla on helppoa jakaa tuotetietoutta tai valmentaa asiakkaita projektitoimituksiin myös kansainvälisesti. Reaaliajassa voidaan varmistaa asiakkaiden valmiuksia vastaanottaa toimituksia missä päin maailmaa tahansa, jossa on toimivat tietoliikenneyhteydet. Digipalveluiden kehitystyön voi myös ulkoistaa, joka mahdollistaa osaamisen siirtämisen ketterästi paikasta toiseen.

Digipalveluiden kehittäjäpäivillä opitaan käyttämään ja kehittämään omia Uranet® -digipalveluita sekä tekemään liiketoimintaa digipalveluiden avulla.

Tervetuloa oppimaan uutta!

Ilmoittaudu täältä mukaan!

Järjestäjä: Digital Education Services Finland