Webinaari: 30.5.2023 klo 9.00–10.00 HGG Academy: Riskienhallinta kansainvälisissä yhteishankkeissa

Paikka: Hämeen liiton Teams

Ilmoittaudu viimeistään 25.5. tästä

Tule kuulemaan riskienhallinnan ja EU-hankkeiden ammattilaisilta kuinka riskejä määritellään ja hallitaan suurissa investointihankkeissa, sekä pohtimaan yhdessä miten näitä toimintamalleja voitaisiin hyödyntää kansainvälisten EU-hankkeiden riskienhallinnassa.

Koulutuksessa käydään läpi mitkä ovat tyypillisiä vaatimuksia EU-hankkeiden riskienhallinnassa, kuinka riskienhallinta toimii hankkeissa käytännössä ja kuinka sitä voitaisiin kehittää sekä hakemus- että toteutusvaiheissa.

Häme Goes Global Academyn koulutus on tarkoitettu kaikille kantahämäläisille EU-hankerahoituksista ja hankkeiden riskienhallinnasta kiinnostuneille.

Kouluttajat:
Erkki Palonen (Senior Expert, DI, Oy Culmentor Ltd.) on riskienhallinnan eritysosaaja, joka on toiminut riskienhallintapäällikkönä Fennovoiman Hanhikivi 1 -projektissa sekä työskennellyt useita vuosia suurissa kompleksisissa, kansainvälisissä investointiprojekteissa, kuten OL3 ja ydinjätteen loppusijoitushankkeet Suomessa ja Ruotsissa. Erkki on Suomen Riskienhallintayhdistyksen (SRHY) jäsen.

Heidi Honkanen (Senior Expert, Oy Culmentor Ltd.) on EU -hankemaailman asiantuntija, jolla on yli 18 vuoden kokemus kansainvälisten rahoitushakemusten valmistelusta ja hankkeiden toteutuksesta.