Tervetuloa Riihimäen osaamisen aika – tilannekuvafoorumiin 12.1.2023

Aika:        12.1.2023, klo 8:00 – aamiaista tarjolla klo 7:30 -alkaen
Paikka:    HAMK:n auditorio, Kaartokatu 2, Riihimäki

Miten teemme vaikuttavampaa yhteistyötä vetovoimaisen Riihimäen eteen? Miten opimme yhdessä, kasvatamme muutoskykyämme ja saamme osaajat riittämään alueella? Miten työ ja osaaminen uudistuvat rajattomassa ympäristössä? Kutsumme Sinut mukaan osoittamaan suuntaa ja toimimaan yhdessä! Kokoamme Riihimäen yritysten, oppilaitosten, järjestöjen ja julkisten toimijoiden vaikuttajia dialogiin ja jouduttamaan alueen kykyä uudistua yhteistyössä.

Foorumi on aloitus yhteistyölle, jossa alueen toimijat uudistavat alueen osaamista ja kykyä muuttua ajan mukana. Foorumien toteutuksessa hyödynnetään Sitran kehittämää vuorovaikutteisen tilannekuvan toimintamallia. Verkostotilaisuus avaa kolmen foorumin sarjan. Tilaisuuksissa luodaan jaettu käsitys alueen tarpeista, hankkeista ja toimintaympäristöstä. Tutustut uusiin ajatuksiin, jaat omiasi, sekä saat
uutta tietoa ja ymmärrystä oman toimintasi ja kaupunkimme kehittämiseen ja osaamisen uudistamiseen.

Ilmoittaudu ensimmäiseen 12.1. järjestettävään tilaisuuteen täällä:

Ohjelma ja tilannekuvatyötilan linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Linkin kautta on myös mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksensa tulla mukaan, vaikka ensimmäiseen tilaisuuteen osallistuminen ei aikataulusyistä onnistuisi. Ensimmäisen foorumin tulosten pohjalta tilannekuvatyötä jatketaan foorumeissa 2 ja 3, jotka järjestetään helmi- ja maaliskuussa 2023.

Tervetuloa mukaan – luodaan yhdessä elinvoimaa!
Ystävällisin terveisin,
Mika Herpiö
Elinvoimajohtaja, Riihimäen kaupunki

Lisätietoja / tilannekuvaprosessin yhteyshenkilö:
Kristian Keinänen, hankepäällikkö, Riihimäen kaupunki
kristian.keinanen@riihimaki.fi, p. 050 465 225