TechVillan NUOTTA-webinaari: Tiedolla johtaminen kehittämisen ja innovoinnin tukena ti 14.3. klo 8.40 – 9.50

Aika: ti 14. maalisk. klo 8.40 – 9.50 | Ilmoittaudu tästä mukaan!

Tiedolla johtamisesta on teknologisen kehityksen etenemisen ja datan määrän lisääntymisen myötä tullut yritysten johtamisen ja toiminnan ydintä. Tiedolla johtaminen koskettaa yhä voimakkaammin kaikenlaisia organisaatioita eri toimialoilla. Monet yritykset saavat kasvavasta datamäärästä entistä enemmän irti BI- ja raportointiratkaisuilla ja data-analytiikalla. Pitäisikö tiedolla johtamisen kehittämisen olla suunnitelmallista ja kokonaisvaltaista? Miten rakentaa organisaatiota tiedolla ohjautuvaksi? Onko tiedolla johtaminen avain innovaatioihin ja kehittämiseen, ja tätä kilpailukyvyn vahvistamiseen?

Näistä teemoista ovat NUOTTA-webinaarissa kertomassa kokeneet tiedolla johtamisen asiantuntijat: Creatido Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jani Listenmaa sekä Leanware Oy:n liiketoimintajohtaja Harri Julmala.

Webinaarin järjestää osana NUOTTA-hanketta Teknologiakeskus Techvilla Oy ja tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin tallenne. Pidämme oikeuden muutoksiin.

NUOTTA-hanke tukee ja rohkaisee yrityksiä käynnistämään ja kehittämään palveluinnovaatioprojekteja sekä  asiakasymmärrykseen liittyviä prosesseja ja ratkaisuja. Euroopan unionin osarahoittama hanke totutetaan yhteistyössä Hämeen Ammattikorkeakoulun kanssa, joka vastaa toteutuksesta Kanta-Hämeen osalta. Uudellamaalla rahoittajina toimivat lisäksi KUUMA -seutu liikelaitos, Uudenmaan liitto sekä Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö. Lue lisää hankkeesta: nuottahanke.fi