Team Finland -aamiaisinfo: Team Finland -verkoston palvelut kasvuun ja kansainvälistymiseen ke 15.5. klo 9.00

Tervetuloa Team Finland -aamiaisinfoon. Aiheena on Team Finland -verkoston palvelut kasvuun ja kansainvälistymiseen. Paikkana on Riihimäen Bussiness Park.

Tapaaminen alkaa Team Finland- verkostotoimijoiden tarjoamalla maksuttomalla aamiaisella ja verkostoitumisella klo 8–9.

Infot ja keskustelu klo 9–10.30.

Askarruttaako, mistä löytää rahoitusta yrityksen kasvuun, kumppaneita kansainvälistymiseen tai mistä rekrytoida osaajia yritykseen? Entä onko miten mahdollista pilotoida eri kohdemarkkinoilla omaa tuotetta/palvelua tai miten turvata saatavat myyntikaupoista kansainvälisiltä ostajilta?

Tervetuloa Team Finland -aamiaisinfoon toukokuun aikana joko Riihimäelle, Hämeenlinnaan tai Forssaan kuulemaan, miten me olemme tukenasi kasvun ja kansainvälistymisen polulla.

Aamiaisinfossa keskitymme yritystukirahoituksiin, verkottumispalveluihin, markkinamahdollisuuksiin ja tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan palveluihin. Lisäksi esittelemme vientitoiminnan luotto- ja takausratkaisuja sekä rekrytointiin liittyviä tukimahdollisuuksia. Kerromme, miten autamme yritystäsi kasvamaan niin paikallisesti, kuin globaalisti tukiverkostomme avulla.

Team Finland -verkoston palveluja ja mm. kasvurahoituksia ovat esittelemässä:

  • Hämeen ELY-keskus
  • Business Finland
  • Finnvera
  • TE-toimisto
  • Häme EU-Office
  • RTOY & YritysVoimala

Ilmoittaudu Riihimäelle  7.5. mennessä tällä linkillä

21.5. Hämeenlinnan PARKKI Business Park (Raatihuoneenkatu 21–23) klo 8-10.30. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä 14.5. mennessä.

29.5. Forssan Business Park FYK (Koulukatu 13) klo 8.30-10.45. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä 21.5. mennessä.