Tarvitaanko CE-merkintää? 16.3.2016

Tarvitsetko CE-merkintää vai et? Oletko aloittamista harkitseva tai jo aloittanut yrittäjä: Osaatko määrittää tuotteesi ja sen käyttötarkoituksen selkeästi?Tämä on erittäin tärkeätä, jotta voit saada oikeanlaisia tietoja tuotteesi mahdollisesti tarvitsemista vaatimuksista, kuten esim. CE-merkinnästä.

Aiotko itse maahantuoda tuotteita? Tiedätkö minkälaisia tietoja sinun on varmistettava valmistajalta? Koulutukseen osallistujat saavat tietoja tuotteen nimeämisestä ja sen käyttötarkoituksen määrittelemisestä sekä CE-merkinnän tarpeellisuudesta ja merkintään liittyvistä mahdollisista vastuista. Samoin käydään läpi lyhyesti maahantuontiasioita, markkinavalvontaa ja muita vaatimuksia.

Ke 16.3.2015 klo 18.00 – 20.00 HYRIA HYVINKÄÄ, Torikatu 18, A-talo, auditorio (käynti Tallimiehen kadun puolelta ja parkkipaikka Tallimiehenkadun päädyssä (muista kiekko)).

Ohjelma

  • 17.45 kahvitarjoilu
  • 18.00 Tervetulosanat ja järjestäjien esittäytyminen YritysVoimala Oy, Uudenmaan Yrittäjät ja Hyria koulutus
  • 18.15 Tarvitaanko CE-merkintää? Seppo Salo/ Salotek Oy Koulutuksemme tarkoituksena on auttaa ”määrittelemään tuote muotoon, joka auttaa kaikissa esiin tulevissa kysymyksissä ja vastauksissa viranomaisten ja muiden asiantuntija tahoilta”
  • 19.45 Loppuyhteenveto/ Petri Ovaska, Uudenmaan Yrittäjät Aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.3.2016 mennessä osoitteeseen: riitta.juurikka-immonen@yritysvoimala.fi tai puh. 040 725 7625