SAVE THE DATE: Tekoäly -aamuseminaarisarja

Tekoäly yrittäjän apuna

Aika:       ti 10.9. klo 8.30 – 10.00
Paikka: Hyvinkään Villatehdas, kokoustila Kehräämö

Ilmoittaudu täältä mukaan!

Tekoäly on tullut vauhdilla. Moni sitä jo käyttää ja moni ei. Viimeisen vuoden kokemusten perusteella on selvää, että tekoäly on suurin mullistus sitten 90-luvun ja internetin. Tekoäly voi tehostaa liiketoimintaa joiltain osin jopa 95 % ja lisäksi se voi olla luomassa aivan uutta liiketoimintaa nykyisen lisäksi. Tule kuulemaan uusimmat ja kuumimmat uutiset tekoälystä ja saamaan konkreettiset suositukset tekoälyn käytöstä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Bonuksena teemme tekoälysuunnitelman jokaiselle osallistujalle veloituksetta!

Liiketoimintasuunnitelma automaattisesti tekoälyn avulla

Aika:      ti 17.9. klo 8.30 – 10.00
Paikka:
Riihimäen Business Park, Kaartokatu 2

Ilmoittaudu täältä mukaan!

Liiketoimintasuunnitelman tekeminen on usein vaikeaa, se vie paljon aikaa ja silti lopputulos ei ole paras mahdollinen. Esittelemme uuden Tayanita Plannerin joka automatisoi liiketoimintasuunnitelman teon. Keskustelet vähän aikaa tekoälyn kanssa joka tekee sen pohjalta korkeatasoisen liiketoimintasuunnitelman.

Kannattaa tulla kokeilemaan veloituksetta!

Yrityksen rahoitus uudella ”tekoälytinderillä”

Aika:       ke 25.9. klo 8.30 – 10.00
Paikka:
Hyvinkään Villatehdas, kokoustila Kehräämö

Ilmoittaudu täältä mukaan!

Startupin ja kasvuyrityksen yksi tärkeimpiä ja vaikeimpia asioita on riittävän rahoituksen järjestäminen. Onnistuessaankin se vaatii aikaa ja vaivaa. Tayanita on kehittänyt uuden ”tekoälytinderin” Tayanita Matchin joka löytää yrityksellesi optimaaliset rahoitusvaihtoehdot lyhyen tekoälyn kanssa käydyn keskustelun ja älykkään taustatutkimuksen perusteella. Löydämme pääomasijoittajat, tukirahoitukset, lainainstrumentit ja annamme listan parhaiten sopivista tahoista.

Tule kuulemaan yritysrahoituksen vallankumouksesta ja kokeilemaan Tayanita Matchiä veloituksetta!