RIIHIMÄEN LUKION TYÖELÄMÄÄN TUTUSTUMISPÄIVÄT = TET

RIIHIMÄEN LUKION TYÖELÄMÄÄN TUTUSTUMISPÄIVÄT = TET

Riihimäen lukiolla on keväällä 2018 toisen vuosikurssin opiskelijoiden työelämään tutustuminen eli TET. Kaikki opiskelijat ovat TET:ssä kolmen päivän ajan ke 4.4.- pe 6.4.2018.
Lukion TET-päivien tavoitteena on antaa nuorelle kokemus sellaisesta työpaikasta ja työtehtävistä, jotka häntä tulevaisuudessa kiinnostavat.
TET-päivien aikana nuorella on mahdollisuus joko tutustua kokonaisvaltaisesti yrityksen toimintaan, tulevaisuuden näkymiin ja eri työtehtäviin tai seurata yhden työntekijän päivän kulkua ja samalla saada kuva ammattiin liittyvistä työtehtävistä ja vaatimuksista. Koska lukion opiskelija tähtää jatko-opintoihin korkea-asteelle, on erittäin toivottavaa, että seurattava tehtävä/ammatti on sellainen, johon edellytetään suoritettua tutkintoa.
Opiskelija hakee työelämääntutustumispaikan itse. TET-päivä on palkaton ja opiskelija kuuluu koulun vakuutuksen piiriin. Työaika on kuusi tuntia / päivä.
Etsimme kiinnostuneita yrittäjiä, jotka voisivat tarjota antoisan kokemuksen lukiolaisille tämän päivän työelämästä. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä lukion opinto-ohjaajiin.

Riitta Valkonen
p. 040 330 4608
riitta.valkonen@riihimaki.fi

Päivi Modig
p. 040 330 4635
paivi.modig@riihimaki.fi