PRH:n elokuun tavaramerkki: ILO-kuviomerkki Hyvinkäältä

Yritys Voimalan hyvinkääläinen asiakas Isännöinti ILO Oy sai nimensä reippaan nimipyörittelyn tuloksena. Nimi pulpahti esiin yrityksen palvelukonseptista ja tuntui heti ainoalta oikealta. Päivi Viljamaa-Helkiö kertoo lisäksi, että nimen ja logon haluttiin olevan lyhyt ja ytimekäs, aikaa kestävä ja toimialaa kuvaava. Merkkiin haluttiin myös ripaus naisellisuutta, joten väriksi valikoitui punainen.

Nyt ILO-kuviomerkki on palkittu PRH:n kuukauden tavaramerkkinä. Valintakriteereinä mainittiin ILOn logon erottuvan positiivisuudellaan alan tavaramerkeistä.

YritysVoimala on auttanut yritystä sen perustamisvaiheessa ja sittemmin myös yritysjärjestelyssä.

Isännöinti ILO Oy:n perustamisesta tulee kuluneeksi joulukuussa 10 vuotta, joten PRH:n valinta kuukauden tavaramerkiksi tuntuu oikein mukavalta, iloitsee Viljamaa-Helkiö.

YritysVoimalan kumppaniverkosto toimii ja auttaa yrittäjän arjessa YritysVoimalan kumppanin, TammiViestinnän Heli Tammi, auttoi nyt palkitun ILOn graafisen ilmeen luomisessa. Logon suunnittelun lisäksi TammiViestintä on tehnyt Isännöinti ILOlle vuosien mittaan erilaisia painotuotteita ja markkinointimateriaaleja, kuten henkilökortteja, tarroja, lippuja ja kestokassin painatuksen suunnittelun. TammiViestintä onkin kulkenut ILOn mukana alusta alkaen. YritysVoimalan toinen kumppani, Patenttitoimisto Salomaki Oy, auttoi rekisteröimään tavaramerkin nyt palkitulle ILO-kuviomerkille.

Isännöintityössään Päivi Viljamaa—Helkiö on tottunut ostamaan palveluita alan ammattilaisilta. ”Patentti- ja tavaramerkkitoimiston asiakkaaksi en kuitenkaan olisi osannut hakeutua, ellen olisi tavannut sattumoisin Juha Salomäkeä, joka pisti käteeni käyntikorttinsa. Olin aiemmin kokeillut tavaramerkkihakemuslomakkeen täyttämistä, mutta homma tyssäsi oikeiden tavaramerkkiluokkien valintaan. Onneksi tapasin Juhan eräässä koulutustilaisuudessa. Kiitos Patenttitoimisto Salomaelle rekisteröinnin hoitamisesta ja erityiskiitos Heli Tammelle, onnistuneesta logosuunnittelusta.”

Sekä TammiViestintä että Patenttitoimisto Salomaki Oy ovat olleen YritysVoimalan kumppaneina jo useita vuosia.

Lue täältä koko tarina