Pasi Raution Tekijäiltamissa Hyvinkäällä 2.11. sytytetään tekemisen palo

Aika:      to 2.11. klo 16.00 – 20.30
Paikka: Hyvinkääsali, Kauppatori 1

Ilmoittaudu täältä mukaan!

Myynti tuo rahat. Markkinointi helpottaa myyntiä. Molemmissa tekeminen ratkaisee. Jos tuli ei pala, se täytyy sytyttää. Tekijäiltamissa roihu leimahtaa 15 paikkakunnalla ympäri Suomen. Yrittäjä, tule mukaan!

Yrityksen pitää myydä. Iso osa yrittäjän ajasta täytyy kulua siihen. Markkinointi puolestaan mahdollistaa, helpottaa, parhaassa tapauksessa automatisoi myyntiä.

Näihin molempiin – myyntiin ja markkinointiin – ratkaisuja kyllä löytyy. Niitä tarjoiltiin iso kasa esimerkiksi muutama vuosi sitten Markkinointi- ja Myynti-iltamissa ympäri Suomen. Osallistujilla syttyi hehku, mutta pian arki sen kovin monella sammutti. Niin usein käy.

Tekijäiltamissa sytytetään liekki uudelleen ja yllytetään se roihuksi. Siellä kaivetaan ne parhaat myynti- ja markkinointitaktiikat esiin ja paljastetaan keinot, joilla hyvät aikomukset muuttuvat tulokselliseksi tekemiseksi.

Sytykkeiden joukosta löytyy ikiaikaisia perusasioita, yksinkertaisia, pieniä taktiikoita ja tekoälyn tarjoamaa tehokkuutta.

Tästä kaikesta syntyy sekoitus, jonka voimalla tuli leimahtaa ja loimuaa pitkään.

Tule sinäkin hakemaan oikeat välineet ja sytytä oma tekemisen palo!

Ohjelmaa koko illaksi

Iltamat käynnistyvät jo klo 16.00. Tarjolla on kahvia ja etenkin verkostoitumista muiden kanssa. Silloin kannattaa jo virittäytyä koulutusosuuteen keskustelemalla kanssayrittäjien kesken omasta myynti- ja markkinointitekemisestä. Ja etenkin aikaansaamisesta.

Koulutus alkaa klo 17.00 ja reilun tunnin jälkeen vietetään puolen tunnin kahvitauko. Noin klo 19.45 koulutusosuus päättyy ja sen jälkeen kannattaa jäädä vielä kertaamaan kuultua ja poimimaan kanssakuuljoiden mietteet. Ja tietysti niin antamaan kuin saamaan kannustusta tekemiseen iltamista eteenpäin.

Näin iltamat etenee

16.00 Verkostoitumista ja kahvia
17.00 Koulutus, osa 1
18.15 Tauko, kahvia ja syötävää
18.45 Koulutus, osa 2
19.45 Koulutus päättyy, verkostoitumista
20.30 Tilaisuus päättyy