Onko yrityksenne kiinnostunut toimimaan kiinalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa?

Onko yrityksenne kiinnostunut toimimaan kiinalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa?
Nyt siihen on mahdollisuus.

Tämän mahdollisuuden tarjoavat Hyvinkään ja Lohjan Laurea ammattikorkeakoulun projektitiimi joka työstää Finnish-Chinese Cooperation development –projektia yhteistyössä kiinalaisen Xiamenin yliopiston opiskelijoiden kanssa.

Projektin tavoite on kartoittaa yrityksiä Suomesta Uudenmaan ja lähikuntien alueelta, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan yritystoimintaansa Kiinaan tai kiinnostuneita yhteistyöstä kiinalaisten yritysten kanssa. Samanaikaisesti Xiamenin yliopiston opiskelijat etsivät kiinalaisia yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään suomalaisten yritysten kanssa. Lopullinen tavoite on luoda ns. ”yrittäjien treffipalvelu” Suomen ja Kiina välille, jonka avulla yritykset löytävät helpommin toisensa.

Projektissa eletään vaihetta, jossa kartoitetaan kiinnostuneita yrityksiä sekä Suomesta että Kiinasta. Kiinnostuneille yrityksille etsitään yhteistyökumppaneita heidän tarpeidensa mukaisesti. Yhteistyömahdollisuudet laajenevat sitä mukaan, mitä enemmän kiinnostuneita löydämme molemmista päistä.

Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit. Yhdessä kiinnostuneiden kanssa, voimme sopia kahdenkeskisen tapaamisen Laurean projektitiimin kanssa. Kiinnostuneiden lukumäärästä riippuen voimme myös järjestää infotilaisuuden, jossa kerrotaan projektista tarkemmin.

Lisätietoa saat Hyvinkään Laurean tiimiltä. finnish-chinese@ laurea.fi