Löydä afrikkalainen bisneskumppani yhdistämistyöpajasta 10.5.

Löydä yhdellä kertaa kumppani, rahoitus sekä Team Finlandin ja järjestön tarjoamat palvelut! Tervetuloa Finnpartnershipiin tutustumaan kenialaisiin, etiopialaisiin ja ugandalaisiin rakennus- ja terveysalan yrityksiin sekä kuulemaan, mitä palveluita Team Finlandilla sekä Suomen Vammaiskumppanuus ry:llä on annettavana suomalaisyrityksille näillä sektoreilla.

Työpajassa esitellään kymmenkunta kumppania etsivää afrikkalaisyritystä esimerkiksi rakennus- ja sisustusurakoitsijoita sekä terveysklinikoita ja kartoitetaan mukana olevien suomalaisyritysten mahdollisuuksia ryhtyä yhteistyöhön heidän kanssaan. Työpajassa neuvotaan myös, miten Finnpartnership- ja BEAM-rahoituksia voi hakea ja hyödyntää hankkeissa. Tämän lisäksi paikalla oleva järjestö kertoo, miten esteettömyydellä voidaan löytää kilpailuetua.

Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua online-yhteyden välityksellä Suomen Kenian (sis. Uganda) ja Etiopian suurlähetystöjen sekä paikallisen Finpron toimihenkilöihin ja kuulla, millaisia palveluita heillä on tarjota suomalaisyrityksille.

Afrikkalaisyritykset eivät ole itse paikalla työpajassa, vaan he ovat Finnpartnershipin Matchmaking-asiakkaita, jotka yhdistetään keskusteluun työpajassa mielenkiintonsa ilmaisseiden suomalaisyritysten kanssa. Työpajan kieli on suomi, mutta kumppaneiden kanssa yhteistyötä jatketaan englannilla.

Finnpartnership tarkastaa työpajan kautta kumppania hakevien afrikkalaisyritysten taustat. Työpaja on suunnattu ainoastaan yrityksille.

Paikka: Finnfund, Uudenmaankatu 16 B, 3. krs, 00120 Helsinki
Aika: 10.5.2016 Kello 8:30 – 12:30

Ilmoittautumiset sähköpostitse: fp@finnpartnership.fi Viestikenttään: ”ilmoittautuminen 10.5. työpajaan”, sisältöön omat yhteystiedot

Tilaisuuden tarkka ohjelma lähetetään ilmoittautuneille toukokuun alussa. Mukaan mahtuu noin 30 yritystä. Tervetuloa!