Lähde mukaan meriteollisuuden alihankkijaksi

Laivojen rakentaminen vaatii paljon tekijöitä telakalla mutta myös valtakunnallisesti alihankintaverkostoissa, jotka meriteollisuudessa ovat erittäin laajat.

Pieniä kaupunkeja muistuttavissa laivoissa tarvitaan laajasti eri alojen osaamista aina lvi- ja digi-ratkaisuista suunnitteluun ja monenlaisten tilojen sisustukseen.

 

Jos olet kiinnostunut kasvamaan meriteollisuuden parissa, voit jättää yrityksesi tiedot tuotekorttiluetteloon oheisesta linkistä lokakuun 2019 loppuun mennessä.

Luetteloon osallistuminen ei maksa yrityksellenne mitään eikä sido mihinkään. Tuotekorttiluetteloa jaetaan mm. Meriteollisuus ry:n kautta alan toimijoille ja luettelo on esillä NaviGate-messuilla tammikuussa 2020. Myös meriteollisuuden verkostoitumismahdollisuuksista tiedotetaan luettelossa olevia yrityksiä.

 

Liity mukaan osaksi meriteollisuuden alihankintaketjua!

 

Tuotekorttiluettelo toteutetaan seutukaupunkien yhteisellä Seutukaupunkien yritysverkostot -hankkeella, josta saat lisätietoja projektipäällikkö Paavo Laaksoselta (040 653 1913) ja verkkosivuilta: https://www.seutukaupunkiosaajat.fi/yritysverkostot/meriteollisuus.

Lisätietoja saat myös oman seutukaupunkisi yrityspalveluista. Seutukaupunkiverkostoon kuuluu 56 kaupunkia ympäri Suomen ja niissä on liki miljoona asukasta.

Lue lisää täältä!