Kutsu kolmanteen Riihimäen -tilannefoorumiin 15.6.2023 klo 8.00

Aiheena Riihimäen osaajatilanne

Aika:      15.6.2023, klo 08:00 – Pientä hiukopalaa tarjolla klo 07:45 -alkaen
Paikka: HAMK:n Oppimisen työtupa B209, Kaartokatu 2, Riihimäki

Työmme vaikuttavamman yhteistyön ja vetovoimaisen Riihimäen eteen jatkuu kolmannessa, tällä erää viimeisessä tilannekuvafoorumissamme, jossa teemme yhteenvedon Osaamisen Aika – prosessin tuloksista ja sovimme miten asetetut tavoitteet pyritään saavuttamaan Riihimäellä.

Kuulemme alustukset väestökehityksen trendeistä, Riihimäen väestöennusteista, osaajien liikkumisesta, koulutustasoindeksistä ja maakunnan osaamisprofiilista. Esittelemme tilannekuvaprosessin johtopäätökset eli 5–10 keskeisintä Riihimäen alueen ilmiötä, jotka suunnitteluryhmä on tunnistanut foorumeissa käydyn keskustelun ja yhdessä tekemiemme ryhmätöiden pohjalta.

Osallistujat pääsevät jälleen ottamaan kantaa esitettyihin sisältöihin, kommentoimaan jatkosuunnitelmia ja linjaamaan Riihimäen tilannekuvatyön lopputulemia. Kutsumme Sinut mukaan osoittamaan suuntaa ja toimimaan yhdessä!

Foorumien toteutuksessa hyödynnetään Sitran kehittämää vuorovaikutteisen tilannekuvan toimintamallia. Verkostotilaisuus on kolmas ja viimeinen Riihimäen foorumin sarjassa. Tilaisuuksissa luodaan jaettu käsitys alueen tarpeista, hankkeista, osaajaresursseista ja toimintaympäristöstä. Tutustut uusiin ajatuksiin, jaat omiasi, sekä saat uutta tietoa ja ymmärrystä oman toimintasi ja
kaupunkimme kehittämiseen ja osaamisen uudistamiseen.

Ilmoittaudu 15. kesäkuuta järjestettävään foorumiin täällä!

Ohjelma ja tilannekuvatyötilan linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Tervetuloa mukaan – luodaan yhdessä elinvoimaa!

Ystävällisin terveisin, Mika Herpiö
Elinvoimajohtaja, Riihimäen kaupunki

Lisätietoja / tilannekuvaprosessin yhteyshenkilö:
Kristian Keinänen, hankepäällikkö, Riihimäen kaupunki
kristian.keinanen@riihimaki.fi, p. 050 465 225