Kumppaniesittely

Suomen Yritysmyynti Oy

Me autamme ostajaa ja myyjää löytämään yhteisen sävelen.

Yrityksen myyminen on päätös, jonka kokoa ei voi mitata vain numeroilla. Yhdelle se on eläkeratkaisu tai lottovoitto, toiselle yksi siirto urapolulla. Oli tavoite mikä tahansa, sen saavuttamista edeltää käytännön toteutus. Suomen Yritysmyynti auttaa siinä kokemuksella, näkemyksellä ja luottamuksella. Olemme niin tehokkaita, että rohkenemme väittää: – Jos yritys on myytävissä, me myymme sen.

Pörssiosakkeet, rahastot, asunnot ja kiinteistöt tarjoavat vaihtelevaa tuottoa ja vähäiset mahdollisuudet vaikuttaa menestykseen tai päätöksentekoon. Suomalainen kasvu- tai yrityskauppavaiheessa oleva pk-yritys on näin ollen myös erinomainen sijoituskohde. Se tarjoaa usein suuremman tuoton, kuin perinteiset sijoitusmarkkinat ja vastaavasti huomattavasti maltillisemman riskitason, kuin startup-yritys. Sijoittajana on mahdollisuus hankkia yrityksestä merkittävä osuus ja vaikuttaa aktiivisesti päätöksentekoon ja sitä kautta yrityksen kasvuun ja tuottoon.

Suomen Yritysmyynnillä on kahden vuosikymmenen aikana hankittu tunnettuus, joka herättää luottamusta sekä ostajien että myyjien parissa. Joitakin aikojan sitten olemme solmineet kumppanuussopimuksen ruotsalaisen yritysvälittäjän Ekstam & Partnersin kanssa. Näin sekä suomalaisilla myyjillä että ostajilla ja sijoittajilla on entistä monipuolisemmat mahdollisuudet tehdä unelmiensa kauppa.