Kumppaniesittely

Asianajotoimisto Marja Hokkanen

Miten voin auttaa teidän yritystänne?

Asianajotoimisto Marja Hokkanen Oy on vuonna 2022 perustettu yritysasiakkaisiin erikoistunut asianajotoimisto, joka hoitaa erityisesti vero-oikeuteen ja yhtiöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja.

Asianajaja Marja Hokkasella on yli 26 vuoden monipuolinen kokemus verojuridiikasta sekä julkisella- että yksityisellä sektorilla. Hän on avustanut yrityksiä, kuntia ja kuntayhtymiä sekä yhdistyksiä ja säätiöitä eri sektoreilla. Marjan asiakkaat toimivat esimerkiksi konepaja-, vähittäiskaupan-, sosiaali- ja terveys-, kiinteistö- ja rakennus- sekä rahoitusmarkkinasektorilla. Asiakkaissa on sijoitusrahastoja, autoalan toimijoita, energiayhtiöitä, ulkomaankaupan- ja palvelualojen yrityksiä. Yritykset ovat kooltaan pienistä perheyhtiöistä aina suuriin kansainvälisiin konserneihin.

Marja on aikaisemmin työskennellyt muun muassa suurissa kansainvälisissä tilintarkastusyhteisöissä ja vastannut kansallisista ja kansainvälisistä verotusta koskevista toimeksiannoista. Lisäksi hänellä on laaja ja pitkä kokemus yrityskaupoista ja muista yritysjärjestelyistä. Koulutukseltaan Marja on oikeustieteen tohtori ja kauppatieteiden lisensiaatti. Hän toimii myös työelämäprofessorina Aalto-yliopistossa.