Kumppaniesittely

Kotsi

Webflown-sivut – Digimarkkinointi -Aito tukitiimi

Webflow-verkkosivujen ja digimarkkinoinnin asiantuntija.
Olemme Webflow-verkkosivujen ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia. Toteutamme yksilöityjä, tehokkaita ja erottuvia ratkaisuja jokaisella digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tasolla. Autamme kehittämään verkkosivujasi, digitaalista myyntiä ja markkinointia sekä yritysilmettä kokonaisvaltaisella palvelulla, suunnittelusta aina ylläpitoon asti.

Tiimimme tausta on digitaalisen liiketoiminnan, sisällöntuotannon, tietojärjestelmätieteiden ja kauppatieteiden saralta. Olemme koulutettu ja vahva tiimi erityisesti käyttäjäkeskeiseen verkkosivusuunnitteluun, ulkoistettuun digimarkkinointiin ja yritysilmeiden kehittämiseen. Suurin vahvuutemme on ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintamalleja. Meillä on monipuolinen kokemus eri toimialoilta, kuten teknologiateollisuus, päivittäistavarakauppa ja urheiluala.

Innostuneina odotamme mahdollisuutta tuoda ainutlaatuista luovuutta ja teknistä osaamista juuri sinun projektiisi. Yhdessä voimme luoda digitaalisia kokemuksia, jotka eivät vain vastaa odotuksia vaan ylittävät ne.
Ota yhteyttä, kun tarvitset aitoa, ammattitaitoista ja sitoutunutta tukitiimiä projektillesi!

Kotsi on YritysVoimalan yhteistyökumppani – kokonaisvaltaisella palvelulla.