Kumppaniesittely

AGENS

AIDOSTI DIGITAALINEN LAKITOIMISTO

Agens yhdistää digitaaliset työkalut ja korkeatasoisen liikejuridiikan osaamisen
Agens on uudenaikainen/moderni, digitaalisia työkaluja ja ihmistyötä yhdistävä täyden palvelun lakitoimisto. Palvelemme monipuolista asiakaskuntaa start-up-yrityksistä pörssiyhtiöihin ja yksityishenkilöistä kuntayhtymiin, ja ratkaisumme räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeisiin. Monialainen lakiasiantuntijatiimimme hyödyntää työssään teknologiaa, jonka avulla luomme tehokkaita, vaikuttavia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja.
Me uskomme, että teknologiaa hyödyntämällä voidaan tehostaa asianajokäytäntöjä ja luoda kustannustehokkaampia lakipalveluja laadusta tinkimättä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät lakipalveluista selkeämpiä, helpommin saavutettavia ja edullisempia. Meillä on myös 2 omaa Digityökalua, joita käytämme ja tarjoamme asiakkaillemme.

Agens puolittaa lakipalveluittenne kustannukset
Tavoitteemme on vähintään puolittaa juridiikan kustannuksenne. Valitset itse, hankitko meiltä juridiikan praktiikkaa yksittäisessä asiassa tai asiakokonaisuudessa, digitaalisten työkalujen lisenssin, vai näiden yhdistelmän. Hyödynnämme työssämme kahta omaa digitaalista työkalua, joita tarjoamme myös asiakkaidemme käyttöön. AI Lawyerin ja Agens Internationalin avulla luot digitaaliset neuvottelutilat ja sopimukset yli 460 juristien laatiman asiakirjapohjan valikoimasta helposti ja tietoturvallisesti. Tarjoamme digitaalisten työkalujen tueksi korkeatasoista liikejuridiikan osaamista useilla eri toimialoilla ja sektoreilla.

Paras hinta-laatusuhde liikejuridiikassa

Helppokäyttöiset digityökalut yritystoiminnan monipuolisiin tarpeisiin

Kattava asiantuntijaverkosto ja kielitaito globaalien liiketoimintojen tueksi