Kesäksi töihin? -hyödynnä kesätyöseteli! Hausjärvi – Hyvinkää – Riihimäki

Haluatko työllistyä yritykseen? Käytä kaupungin kesätyöseteliä työnhaussa! Hyvinkään kaupunki tukee 15-29 vuotiaiden hyvinkääläisten nuorten kesätyöllistymistä. Kesätyöseteli on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille (tukea ei myönnetä yksityistalouksille, kunnille tai valtiolle). Setelin arvo on 350€/kuukausi ja sen voi käyttää 1.4.-31.8.2020 alkavaan työsuhteeseen. Tuen
enimmäiskesto on kaksi (2) kuukautta.

Lue lisää Hyvinkään setelistä täältä!

KESÄTYÖPAIKKOJA NUORILLE HAUSJÄRVEN KUNNALLA

Hausjärven kunta tarjoaa kesätyöpaikkoja vuosina 2001–2004 syntyneille nuorille. Kesätyöpaikkoja on kunnan puistojen ja liikunta-alueiden hoidossa, liikuntakerhojen ohjaamisessa, siivouspalveluissa sekä vanhus- ja vammaispalveluissa. Hakuilmoitus kokonaisuudessaan ja hakemusten jättäminen Kuntarekryn kautta. Hausjärven kunta myöntää lisäksi tukea hausjärveläisille yrityksille ja yhdistyksille vuosina 1997–2004 syntyneiden nuorten kesätyöllistämiseen. Tuen suuruus on 400 €/nuori.

Lisätietoja Jukka Heikkilä p. 019 7586816 / jukka.heikkila@hausjarvi.fi

Riihimäki

Riihimäen kaupunki tarjoaa kesäisin työtä 16-19-vuotiaille nuorille. Haku kuntarekry.fi-sivustolla helmikuun ajan. Työ on osa-aikaista (6 tuntia 30 min. päivässä) ja sen kesto on neljä viikkoa (n. 20 työpäivää). Valittavan tulee sitoutua työskentelemään koko neljän viikon ajan, lyhemmät kesätyöjaksot eivät ole mahdollisia, eikä myöskään opiskelu/koulunkäynti samanaikaisesti kesätyön kanssa. Hakemuksessa kysytään hakijan opintojen alku- ja päättymisajankohtia, joten ne on hyvä tarkistaa oppilaitoksesta ennen hakemuksen täyttämistä. Mikäli tarkkaa tietoa syksyn opiskelupaikasta ei vielä ole, on hyvä merkitä hakemukseen toiveissa/suunnitelmissa oleva koulun alkamisaika.

Lue lisää Riihimäen kesätyöpaikoista täältä!