Kansainvälisen rekrytoinnin palvelelukysely

Hei Suomessa toimiva työnantaja!

Vaikuta nyt tapoihin, joilla valtio tulee vuodesta 2022 eteenpäin helpottamaan Suomessa toimivia työnantajia ulkomaisen työvoiman rekrytoinnissa. Työnantajien rooli tulee olevan merkittävä työperäisen maahanmuuton edistämisessä. Se mitä valtio tulee tekemään pitää olla lähtöisin työnantajien tarpeista.

Vaikuta nyt varhaisessa vaiheessa arvioimalla palveluideoita

Olemme rakentaneet kansainväliseen rekrytointiin liittyviä palveluideoita, joita voit arvioida tämän kyselyn kautta. Ideat eivät ole valmiita. Osa niistä on todennäköisesti täysin turhia. Yksityiskohtia ei ole määritelty, eikä mitään päätöksiä ole vielä tehty.

Vastaamalla vaikutat siihen, mitä ideoista jatkotyöstetään yhdessä viranomaisten ja työnantajien kanssa sekä viedään kokeiluun vuonna 2022. Pyydämme yrityksen rekrytoinnista vastaavaa henkilöä vastaamaan kyselyyn. Työnantajanäkökulman avulla resursseja voidaan suunnata teille merkittävimpiin haasteisiin. Kansainvälinen rekrytointi ei saa tulevaisuudessa olla yhtä vaikeaa, kuin mitä se on nyt.

Vastaa tästä

Toivomme, että ehdit vastata kyselyyn 10.9. mennessä. Suurkiitokset jo etukäteen arvokkaasta ajastasi!
Kyselyn lopussa pyydämme myös ilmoittamaan kiinnostuksesta projektin yhteenvetoon tai mahdollisuudesta osallistua kokeilujen tarkempaan suunnitteluun virtuaali-työpajoissa syys-lokakuussa.

Lisätietoja allekirjoittaneilta, Maiju Samberg (maiju.samberg@solita.fi) Johtava Palvelumuotoilija Solita

tai

Lasse Jekunen (lasse.jekunen@te-toimisto.fi) Johtava asiantuntija  Uudenmaan TE-toimisto