IMAGO – vahva työnantajakuva – vahva organisaatio

Miten erottua työmarkkinoilla ja houkutella oikeat osaajat, johtaa työntekijäkokemusta ja rakentaa monimuotoista työelämää?

Hae nyt maksuttomiin IMAGO-valmennuksiin!

Kilpailu osaavasta työvoimasta käy koko ajan kuumempana ympäri Suomea. Väestönkasvun hidastuessa ja yhteiskunnan monimuotoistuessa yrityksiltä vaaditaan entistä enemmän osaamista ammattitaitoisen työvoiman saamiseksi ja pitämiseksi.

On osattava hakea oikeat ihmiset kasvun tueksi ja vakuutettava heidät vahvalla työnantajamielikuvalla. On kehitettävä laadukasta perehdytystä, jotta uudet työntekijät pääsevät osaksi työyhteisöä ja pystyvät käyttämään kykyjään ja taitojaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Monimuotoisen henkilöstön johtamistaidoilla sitoutetaan työntekijöitä ja edistetään heidän hyvinvointiaan ja mahdollisuuksiaan työskennellä tuloksellisesti.

Maksuttomat IMAGO-valmennukset vahvistavat osallistujan osaamista ja ymmärrystä työnantajabrändin, monimuotoisen rekrytointiosaamisen, monikulttuurisen ja sisältä vahvan yrityskulttuurin sekä työnantajamielikuvan kehittämisen merkityksestä liiketoiminnalle sekä auttavat yritystä tunnistamaan omat vahvuudet ja kehityskohteet työnantajana.

Haluatko tilata IMAGOn uutiskirjeen, jossa kerrotaan työnantajakuvan parantamiseen, monimuotoisuuden edistämiseen ja rekrytointiin liittyvistä palveluista, tapahtumista ja materiaaleista?

Uutiskirjeen tilauslomake!