Hyvä yrittäjänä toimiva TE-toimiston asiakas, hakuaika 15.6. asti

Uudenmaan TE-toimisto ja ELY-keskus järjestävät kaksi yrittäjille suunnattua työvoimakoulusta. Ne on tarkoitettu työnhakijoina olevien yrittäjien liiketoimintaosaamisen kehittämiseksi, ja ne toteutetaan verkkokoulutuksena. Molemmat koulutukset toimeenpanee kasvupalveluihin erikoistunut Y4 Works Oy. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomat, ja työttömyysturvaa saavien osallistujien tuki jatkuu koulutuksen aikana.

Koulutukset ovat:

Markkinointi ja myynnin kasvattaminen (verkkokoulutus)

Yrittäjä, tarvitsetko tehoa yrityksesi markkinointiin ja myyntiin? Autamme kirkastamaan viestiäsi asiakkaille modernein digimarkkinoinnin keinoin. Kehitämme kanssasi yrityksellesi tavoitteelliset myynnin käytänteet. Autamme sinua löytämään omat keinosi toimia aktiivisena myyjänä sekä viestijänä. Hyppää mukaan viiden päivän verkossa toteutettavaan koulutukseen, josta saat tuoreimmat vinkit ja työkalut markkinoinnin ja myynnin kasvattamiselle.

Hakuaika: 15.6.2020 asti
koulutusaika: 22.6.2020 – 26.6.2020

Lisätietoa ja hakeutuminen TE-palveluiden nettisivuilta:
Markkinointi ja myynnin kasvattaminen

Yrityksen verotus (verkkokoulutus)

Oletko yrittäjä joka tarvitsee täsmätietoa liittyen yrityksen verotukseen? Kahden päivän verkossa toteutettavan koulutuksen aikana saat selkeyttä yritysverotukseen ja eväät yritystoimintasi verotuksen suunnitteluun. Opit toimintatavat yrityksen veroasioissa toimimiseen ja verotuksellisesti järkevään henkilöstön palkitsemiseen.

Hakuaika: 22.6.2020 asti
koulutusaika: 29.6.2020 – 30.6.2020

Lisätietoa ja hakeutuminen TE-palveluiden nettisivuilta:
Yrityksen verotus

Molemmat työvoimakoulutukset ovat ensisijaisesti tarkoitettu yrittäjinä toimiville TE-toimiston asiakkaille, joilla on työnhaku voimassa TE-toimistossa.

Tarkempaa tietoa koulutusten sisällöstä saat koordinaattorilta Claudia Kokolta, claudia@y4works.fi, p. 0442392386