Haku auki pk-yritysten pörssivalmennusohjelmaan – Valmentajat tunnettuja nimiä

Suomen Yrittäjien järjestämä pörssivalmennusohjelma alkaa joulukuussa. Hakuaika valmennukseen päättyy marraskuun lopussa.

Suomen Yrittäjät järjestää jo neljättä kertaa suomalaisille pk-yrityksille suunnatun pörssivalmennusohjelman. Ohjelman tarkoitus on madaltaa yhtiöiden ja yrittäjien listautumiskynnystä ja tuoda yrityksille kasvun mahdollisuuksia.

Haku joulukuussa alkavaan ja toukokuussa päättyvään uusimpaan valmennusohjelmaan päättyy marraskuun lopussa. Valmennus on tarkoitettu yrityksen omistajille, hallituksen puheenjohtajille tai toimitusjohtajille. Valmennus on pk-yrityksille maksuton.

Valmennustapahtumat vetää Suomen Yrittäjien kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja, Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen yhdessä muiden valmentajien kanssa. Valmentajina ovat toimineet aiemmin muun muassa hallitusammattilaiset Laura Raitio ja Jorma Eloranta sekä Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman.

Roininen kertoo, että kaikki valmentajat ovat mukana pro bono -hengessä edistämässä suomalaista yrittäjyyttä, pääomamarkkinoita ja talouskasvua.

”Ensimmäisiin jaksoihin verrattuna nyt on uutta ja myös merkittävää se, että ensimmäisillä jaksoilla valmennettavana olleet ja sen jälkeen listautuneet ottavat valmentajan roolia. Olen tästä erittäin iloinen.”

Roinisen mukaan tähän mennessä järjestettyihin kolmeen valmennusohjelmaan on osallistunut noin 70 yritystä ja yrittäjää. Näistä yrityksistä pörssiin on jo listautunut kuusi yritystä. Esimerkiksi it-yhtiö Netum, rakennusalan asiantuntijayritys Solwers ja hydraulisylintereitä valmistava Norrhydro ovat käyneet pörssivalmennusohjelman.

Lisätietoa:
Petri Roininen, Puheenjohtaja, Suomen Yrittäjien Kasvu- ja kansainvälisyysvaliokunta
Toimitusjohtaja, Investors House Oyj

puh 040 761 9669, petri.roininen@investorshouse.fi

Lue täältä lisää!