RekryRehvit Riihimäen Matkakeskuksessa ke 8.11. klo 12 – 16

Mikäli etsit työvoimaa, tässä on sinulle loistava tilaisuus tulla paikan päälle esittelemään avoinna olevia paikkojanne ja pääset tekemään alustavat haastattelut vaikka heti!

Aika:      Keskiviikko 8.11. klo 12–16
Paikka: Matkakeskuksen Liikerata, Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki

Tilaisuus on suunnattu seutukunnan työttömille, työttömyysuhan alla oleville (lomautetut, valmistumassa olevat opiskelijat sekä määräaikaisen työsuhteen loppuvaiheessa olevat) sekä osa-aikatyössä työskenteleville työnhakijoille.

Tapahtumassa etsitään osaajia muun muassa logistiikan, varhaiskasvatuksen, myynnin, siivouspalveluiden sekä metalli- ja hoiva-alan tehtäviin. Lisäksi paikalla on henkilöstövuokrausyrityksiä. Myös Riihimäen kaupunki, Lopen ja Hausjärven kunnat ovat esittelemässä avoimia työpaikkojaan.

RekryRehveillä saat tietoa muun muassa työllistymisestä, työn hakemisesta, rekrykoulutuksesta, oppisopimuskoulutuksesta ja ansioluettelon tekemisestä. Katso tarkemmat tiedot Facebook-tapahtumasta.

”RekryRehveille osallistuminen ei edellytä työnhakijoilta ennakkoilmoittautumista. Sen sijaan kannattaa etukäteen tutustua itseä kiinnostaviin yrityksiin ja ottaa ansioluettelo mukaan mahdollista työhaastattelua varten.”

– tapahtuma-alueella on myös Riihimäen Marttayhdistyksen kahvio, josta saa makeaa ja pikkusuolaista purtavaa

Lisätietoja Erja Salonen, puh 050 372 6272 tai erja.salonen@riihimaki.fi