Yrityksen kehittäminen

.
YritysVoimala tarjoaa maksutonta neuvontaa kaikille toimiville yrityksille Hyvinkään – Riihimäen talousalueella. Jos yrityksen toimintaa kaipaa kehittämistä, tehostamista, uusia toimitiloja tai yhteistyökumppaneita, ota yhteyttä YritysVoimalaan.

YritysVoimalan neuvonta kattaa yrityksen kehittämisen ja liiketoiminnan suunnittelun avustamisen sekä neuvonnan markkinointiin, hallintoon, henkilöstöasioihin, sukupolven vaihdoksiin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa. YritysVoimala avustaa yrityksiä myös verkostoitumisessa, kansainvälistymisessä ja toimitilojen etsimisessä alueelta.

Tarvittaessa asiakkaat ohjataan edelleen YritysVoimalan yhteistyökumppaneiden luo; yhteistyökumppaneita löytyy monelta eri alalta, ja niiltä saa asiantuntevaa neuvontaa sekä palveluita. Yhteistyökumppaneiden palvelut voivat olla maksullisia. Lopullisen päätöksen maksullisten palveluiden käyttämisestä tekee aina asiakasyritys itse.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen:
Riitta Juurikka-Immonen, assistentti, puh. 040 725 7625, riitta.juurikka-immonen(ät)yritysvoimala.fi
Erkki Taskinen, toimitusjohtaja, puh. 040 839 4056, erkki.taskinen(ät)yritysvoimala.fi

etusivu1

 .
Etsitkö uutta toimitilaa tai yritystonttia?

YritysVoimalan toimitilarekisteri sisältää tiedot talousalueellamme sijaitsevista vapaista liike-, toimisto-, tuotanto- ja varastotiloista. Toimitilarekisterin käyttö on maksutonta sekä toimitilaa etsiville että toimitila rekiterissä vapaista tiloista ja tonteista ilmoittaville.

Siirry toimitilarekisteriin

Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita tai asiakkaita?

YritysVoimalan yritysrekisteri on näköalapaikka Hyvinkään – Riihimäen talousalueella toimiviin yrityksiin, joita on lähes 5000. Yritysrekisterin avulla autamme alueellamme ja muualla maailmassa toimivia yrityksiä löytämään uusia kontakteja ja luomaan liikesuhteita. Rekisteristä on löydettävissä monipuolista tietoa helposti ja nopeasti. Yritysten linkitys kartalle auttaa löytämään oikeaan osoitteeseen.

Siirry yritysrekisteriin